Gebroken glimlach (12+)

THEMA : Zelfverwonding en welbevinden
DOELGROEP : 1ste, 2de en 3de jaar secundair onderwijs
TEKST: Guy Didelez, Dirk Dobbeleers
REGIE:: Rudy Goes
ACTEURS: Jolijn Antonissen, Rebecca Tanghe, Yoeri Lewijze

HET VERHAAL

cover_gebroken_glimlach Kaat is geboren met een lipspleetje, maar ze wil niet dat iemand er iets van merkt. Daarom kiest ze voor een laatste operatie. Een neuscorrectie.Kobe doet het jaar over, maar zijn prestaties zijn nog niet schitterend. Kobe wordt gepest omwille van zijn slechte resultaten en omwille van zijn ‘zotte’ broer. Hij vindt een uitlaatklep in zijn muziek. Iets wat zijn broer jammer genoeg niet gelukt is.Kaat en Kobe leren elkaar kennen. Twee werelden van verschil. Hoe loopt dit af?

 

 

Marc Wellens, gedeputeerde voor de provincie Antwerpen met welzijnsbeleid en volksgezondheid als bevoegdheden, alsook Jan Verheyen (filmproducent) zijn peter van het project. Deze productie geniet ook de steun van Sabam, Provincie Antwerpen en Quick.

“Gebroken Glimlach” is een theatervoorstelling geschreven door Guy Didelez en Dirk Dobbeleers. Zij werkten hiervoor samen met de Vereniging voor Aangeboren Gelaatsafwijkingen (VAGA).

ENKELE REACTIES:

21/11/2013 : CC Nova - Wetteren
‘Gebroken glimlach’ in toneelversie werd vandaag heel positief onthaald: een meerwaarde bij je lezingen en een zeer positieve ervaring voor aanzet tot of kennismaking met theater voor onze leerlingen. Tof!

 

PRAKTISCH
Duur : +/- 70 min.
Toeschouwers : max. 200