Theater voor peuters & kleuters

Theater voor peuters & kleuters

Het theater is voor iedereen, maar in deze blog schenken we de aandacht naar de peuters en de kleuters. Dit wordt namelijk al snel vergeten. Dat is ook helemaal niet erg. In veel gevallen snap ik het eigenlijk wel. Je bent misschien druk bezig met je studie, je bent net eindelijk het huis uit en doet elke dag wat met je vrienden. Of ben je toevallig vader of moeder van een peuter of een kleuter? Dan is het misschien wel wat voor jouw om dit te lezen. Want wat kan je nou eigenlijk allemaal doen in een theater voor peuters en kleuters?
En waarom een theater ik bedoel er zijn toch ook genoeg andere leuke dingen om te doen. Bijvoorbeeld naar de speeltuin, naar de dierentuin of gewoon een dagje naar opa en oma gaan. Dit is voor veel peuters en kleuters erg belangrijk. Zo worden ze geliefd en krijgen ze een prettig gevoel.

Een leuke dag

Daarom is het ook belangrijk om ze mee te brengen waar je ze kan laten vermaken. Denk hierbij aan het theater. Zonder dat jij en je peuter het door heeft is het leergierig voor een peuter. Dit heeft te maken met de manier hoe ze in het theater te werk gaan. Ook is het heel leuk voor een peuter of kleuter om er naartoe te gaan. Even weg van de thuisomgeving en iets nieuws leren ontdekken. Want dat doen kinderen graag. Ze willen graag en snel nieuwe dingen ontdekken. Dit is namelijk enorm belangrijk voor de ontwikkeling voor de kleine. Daarvoor zijn er dus theatervoorstellingen waar je met je kleine naar toe kan gaan. Voorstellingen waar de ouders niet bij mogen zitten en voorstellingen waar het wel kan. Dit doen ze zodat ze dan hun kinderen een leuke middag geven en omdat ze dan zelf even naar de stad kunnen gaan.

MEER TE WETEN KOMEN

kunstvak

eindmusical

Theateropleidingen